Cum poti cumpara bitcoin (5 metode foarte usoare de urmat)

Stie cineva cum pot sa cumpar Bitcoins in Romania ?

As vrea sa cumpar niste Namecoins asa de fun . Singura metoda e sa cumpar prima data Bitcoins si dupa sa ii convertesc . Am incercat 100 de metode si nu am reusit . Are cineva habar cum sa fac ?
submitted by dying_angel to Romania [link] [comments]

Despre cryptocurrencies

Salut, habar n-am daca asta e locul unde se poate intreba asa ceva dar imi incerc norocul.
Sa presupunem ca eu, persoana fizica, cumpar bitcoin sau ethereum - nu e relevant care. Sa zicem ca de 100 lei. Transfer 100 lei din contul meu bancar intr-un digital wallet -> cumpar un bitcoin/ethereum. Dupa un an, acel bitcoin sau ethereum pe care il detin valoreaza 200 lei. Asa ca vreau sa-l transfer inapoi in contul meu bancar. Convertesc din btc/eth in lei si apoi ii transfer inapoi in contul meu bancar.
Este impozitabil ceea ce am transferat inapoi? Este considerat profit sau e un simplu schimb valutar? Am gasit variate topicuri de pe diverse forumuri mai mult sau mai putin credibile, majoritatea cam outdated, despre chestiunea asta si ma gandeam ca poate cineva de-aici are vreo idee mai informata. Poate unii din voi ati facut asemenea tranzactii.
Eu din cate ma gandesc e vorba de un schimb valutar. Nu e ca si cum daca cumpar 100 euro (din lei) si apoi ii vand un an mai tarziu pe 101 euro (echivalent in lei) o sa-mi impoziteze cineva acel euro.. Right? Dar evident, in Romania nimic nu este simplu - asa ca am ajuns la intrebarea aceasta.
submitted by xIcarus227 to Romania [link] [comments]

Bitcoin mentioned around Reddit: Cumpar 10000 WEBD pe o pizza /r/webdollar

Bitcoin mentioned around Reddit: Cumpar 10000 WEBD pe o pizza /webdollar submitted by HiIAMCaptainObvious to BitcoinAll [link] [comments]

De unde va cumparati criptomonedele in .ro ?

Voi de unde va cumparati mai nou criptomonedele in .ro ?
Orice ar zice lumea este cel mai usor sa platesti in RO cu un card , transfer bancar. Stiu ca exista super Revolut ( pareri impartite ), Kraken ( ii ok pentru sume mari ) , Coinflux (dead in the water ) , Bitcoin Romania ( iarasi pareri impartite la timpul de transferuri ), Binance( ca si Kraken ), Coinmama (la fel externa). Mai noi in Ro sunt Tradesilvania si Vtrader. Daca toti sunteti aici : ce faceti cu Monedele cumparate ?
submitted by shiprian to Romania [link] [comments]

Folosind CoinBase cumperi Bitcoin, Ethereum, LiteCoin si BitcoinCash si obtii 10$ Gratis bani cu bitcoin . eu produc !! nu cumpar BITCOIN ! DE UNDE/CUM/CAND CUMPAR EU BITCOIN? Cum cumperi Bitcoin? Cum vinzi Bitcoin? Local Bitcoins - cum cumperi si vinzi Bitcoin folosind CASH sau transfer bancar - tutorial complet

Ce este moneda digitala Bitcoin, cum functioneaza tehnologia blockchain si cum poti cumpara de orice suma Bitcoin, Ethereum sau alte monede digitale. CUMPĂRĂ & Investește în Bitcoin aici: PAGINĂ FACEBOOK: CONT PERSONAL: INSTAGRAM: [email protected] – pentru orice întrebare – website. Mulțumesc că te-ai uitat, te mai aștept! De exemplu, daca vreau sa cumpar un bitcoin la valoarea actuala trebuie sa platesc pentru el 409.08 Euro. Dupa cum vedeti, este acelasi pret ca si pretul de vanzare. Dar in acest exemplu, eu voi spune ca vreau sa cheltui 350 de Euro. Mi se calculeaza automat cat bitcoin o sa primesc de acesti bani. BitcoinX Romania facilitează accesul la bitcoin pentru oricine. Noi vindem bitcoin, completeaza formularul si cumpara bitcoin si tu rapid si usor! Plaseaza o comanda de Bitcoin si urmeaza pasii de pe email pentru finalizarea tranzactiei. Poti cumpara instant Bitcoin cu cardul sau prin transfer bancar. Cumpara Bitcoin. Ce este Bitcoin ? Bitcoin oferă o experiență fără fricțiune pentru a trimite bani la nivel global folosind puterea blockchain-ului. Bitcoin este o moneda digitala decentralizata ceea ce inseamna ca nu este controlata de banci sau guverne. O poti asocia cu internetul pentru bani, ce functioneaza in mare parte precum programele de torrent. Bitcoin a fost inventat in 2008 si pana la data scrierii acestei pagini are deja un capital de piata de peste 40 de miliarde de dolari.

[index] [2927] [5593] [34061] [19701] [25995] [27324] [17753] [13978] [1024] [27560]

Folosind CoinBase cumperi Bitcoin, Ethereum, LiteCoin si BitcoinCash si obtii 10$ Gratis

În urmă cu 3 luni v-am spus ce înseamnă Bitcoin și cum funcționează. Atunci valora 4.500$, astăzi a ajuns la 11.500$. Așadar, află cum să faci bani din Bitco... Tutoriale Bitcoin Romania 359 views 20:25 De unde sa cumperi si sa vinzi Bitcoin in Romania cu cardul, paypal & cash in 2019 pe siteuri sigure - Duration: 5:41. This video is unavailable. Watch Queue Queue. Watch Queue Queue E vineri, și e crypto-vineri. Bine, e aproape sâmbătă, dar oricum e frig tare afară și ai ocazia să mai înveți ceva nou despre Bitcoini. Detalii și comentari... Donatii: BTC- 1JXeDjPWrihhYCgqHYDrGsNNuPgFhyeNQG ETH- 0x9d96ca29ae563e4eba4ba9dd71f9e6ca136f2586 ETN ...

#